INSTRUKTOR TRBUŠNOG PLESA | GORDANA MINČIĆ

gordana-instruktor-trbusnog-plesa-7

 Gordana MINČIĆ

Goca je u svet orijentalnog plesa uplovila još 2004. godine. Svoje znanje je usavršavala odlazeći na mnogobrojne festivale tj. radionice kod master učitelja kao sto su: Sandra iz Nice, Tito, Mercedes, Aida Nour, Freiz, Ahmed Fekry, Ousana Emoni, Magdy, Yael, Princ Khaled, Bina, Randa Kamel, Sara, Majody, Jilina, Soraya, Mohamed Shanin, Rakia Hasan, Marta Korzun, Katarina Idrizova, Jamilah, Nikolas, Omaris, Chronis Tahidis i uzimajući privatne časove od Aruene…

Posećujući mnogobrojne seminare neprekidno se usavršavala da bi 2010. godine snagom koju joj je dala ljubav prema orijentalnom plesu osnovala sopstvenu školu. Škola orijentalnog plesa Anahata uspešno deluje na sceni orijentalnog plesa u Srbiji već četiri godine, kroz brojne nastupe, orijentalne večeri, koncerte i radionice.

U decembru 2013. Goca nam je u Srbiju dovela jednu od najpoznatijih svetskih plesača ove vrste plesa Sandru Khaloun iz Nice i poznatog pevača Jamala, koji su nam održali dve izuzetne radionice i bili gosti na nezaboravnoj orijentalnoj večeri na splavu Vizantiji. Kao posledica te saradnje proistekla je i organizacija sedmodnevnog seminara za instruktore orijentalnog plesa po Sandrinom metodu. Goca je dobila internacionalni sertifikat za instruktora.

Pun emotivnih upliva Gocin izrazit i već uveliko prepoznatljiv stil pokazao se na inostranim međunarodnih festivalima. Ove godine je održala pet uspešnih radionica u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci i Somboru.