UTISCI NAŠIH POLAZNIKA I STALNIH ČLANOVA

~Iva iz Anahate

Časovi su super, daju pozitivnu energiju! Svakome bih preporučila da proba!

~Goga iz Anahate

Ako tragate za osećajem pripadnosti, na pravom ste mestu! Ako ne tragate, opet ste u toplom zagrljaju! Emocije pljušte, energija bezkompromisno pozitivna, mašta je probuđena, a provod neopisiv i zagarantovan.

~Maki iz Anahate

Prijatna atmosfera uz još prijatniju učiteljicu Gocu.

~Branka iz Anahate

Odbrojavam minute do sledećeg časa  smajli

~Ana iz Anahate

Goca je veoma draga i pozitivna osoba   smajli

~Milena iz Anahate

Zaista pun pogodak! Goca veoma lepo vodi časove, atmosfera je prijatna, šarenoliko – razni uzrasti… Sve u svemu toplo bih preporučila svakoj ženi!

~Vesna iz Anahate

Bila sam juče na prvom času, atmosfera je super, Goca je sjajna takođe.

~Maja iz Anahate

Potpuno uživanje, divna atmosfera. Goca je osoba koja širi pozitivnu energiju.

~Dragana iz Anahate

Šta reći, sve same reči pohvale  smajli  Goca je super, vreme prosto proleti koliko je opuštajuća atmosfera, prijatna… sve u svemu FENOMENALNO  smajli  samo napred, a i mi sa tobom smajli

~Tijana iz Anahate

Časovi su zanimljivi i nastavnica Goca je najbolja nastavnica na svetu!!!!!

~Ana iz Anahate

Devojke,Gocoo… Sve pohvale za nas! Da nastavimo sa daljim radom, da nas bude u što većem broju… smajli  Goca je savršena žena, kod nje časovi prođu dok trepneš koliko je atmosfera super… Devojke nikad’ bolje   smajli  samo tako da nastavimo i doguraćemo mi dosta, dosta… Vidimo se!  smajli

Ako ne znate kako da sebi ulepšate vreme i napunite baterije, dođite na čas i zaplešite sa nama i za tren oka će vam osmeh biti na licu, zaboravićete na sve ružno oko sebe… Zahvalnost za divne trenutke i prijatnu i uvek veselu atmosferu dugujem najboljoj učiteljici. POLJUBAC ZA GOCU I SVE DEVOJKE!!!!!